بیماری سلبریتی ها No Further a Mystery
بیماری سلبریتی ها No Further a Mystery
Blog Article
بیماری سل واگیردار است و اگر به موقع تشخیص داده و درمان نشود، میتواند منجر به مرگ فرد مبتلا و سرایت آن به دیگران شود. اگر تابهحال به این بیماری مبتلا شدهاید یا با فرد مبتلا در تماس بودید، از شما خواهش میکنیم تجربیات خود را با ما و خوانندگان این مطلب به اشتراک بگذارید.
مردمی که در تماسهای طولانی مدت، مکرر یا نزدیک به افراد مبتلا به سل هستند در معرض خطر آلوده شدن به عفونت با نرخ عفونت حدود ۲۲ درصد میباشند.[۴۱] یک فرد مبتلا به سل فعال اما درمان نشده میتواند ۱۰-۱۵ نفر یا بیشتر را در هر سال آلوده کند.[۴] بهطور معمول، تنها افراد دارای سل فعال این بیماری را انتقال میدهند. تصور نمیشود که افراد مبتلا به عفونت نهفته، مسری باشند.[۱] احتمال انتقال از فردی به فرد دیگر به عوامل متعددی بستگی دارد که این عوامل عبارتند از تعداد قطرات عفونی که حامل منتشر میکند، کارآمدی تهویه محیط زیست افراد، مدت زمان در معرض قرار گرفتن، میزان واگیردار بودن گونه «مایکوباکتریوم توبرکلوزیس» و سطح ایمنی در فرد غیرآلوده.
با این حال، بیش از نیمی از بزرگسالان مبتلا به بیماری سلیاک علائم و نشانههایی دارند که به سیستم گوارش مرتبط نیستند، از جمله:
«میکوباکتریوم توبرکلوسیس» به رنگ قرمز در خلط سل فعال[ویرایش]
علیرضا افتخاری مرد هزار چهره موسیقی ایران کنار دختران جذابش+ عکس درباره بیماری سل توضیح دهید و بیوگرافی
برای تشخیص و درمان بیماری سلیاک باید به متخصص گوارش مراجعه کنید. در دکترتو میتوانید با بهترین متخصص گوارش آشنا شوید، به صورت آنلاین یا تلفنی با آنها مشورت کنید و یا برای دریافت نوبت حضوری اقدام کنید.
برای مدیریت بیماری سلیاک باید از خوردن گلوتن پرهیز کنید.
آنتی بادیها را در خون شما بررسی میکند. سطح بالایی از آنتی بادیهای پروتئینی خاص نشان دهنده واکنش ایمنی بدن به گلوتن است.
مجله گفتنی بستری جهت ارائه مطالب جدید و جذاب در زمینه های مختلفی همچون سبک زندگی،سرگرمی، مد و زیبایی، فرهنگ و هنر و سلامت می باشد.
هیچ دارویی برای درمان سلیاک وجود ندارد و یک رژیم غذایی بدون گلوتن
علائم پیسی و تمام آنچه باید از نشانه های این بیماری بدانید.
در سال ۱۹۴۶، تولید آنتیبیوتیک استرپتومایسین، درمان مؤثر و درمان سل را به یک واقعیت تبدیل کرد. قبل از اینکه این دارو معرفی شود، تنها درمان به جز آسایشگاهها مداخله جراحی بود. روش پنوموتوراکس، ریه آلوده را کلاپس و بیحرکت میکرد تا به آن «استراحت» دهد و امکان درمان ضایعات سلی را فراهم نماید.[۱۱۲] پیدایشسل مقاوم به چند دارو، دوباره جراحی را به عنوان گزینهای از استانداردهای قابلقبول مراقبت در درمان عفونت سل معرفی کرد. مداخلات جراحی کنونی شامل حذف پاتولوژیک حفرههای قفسه سینه (تاول) در ریهها برای کاهش تعداد باکتریها و برای افزایش در معرض دارو قرار گرفتن باکتریهای باقیمانده در جریان خون میباشد.
اگر فرد به این بیماری مبتلا باشد، احتمال ناباروری و یا انتقال بیماری به فرزندش هم وجود دارد. هر چند احتمال اینکه این بیماری از پدر و مادر به فرزند منتقل شود ۴ تا ۱۵٪ است. اما به هر حال این احتمال وجود دارد و باید بررسیهای لازم انجام شود.
درصورت تنگی نفس، تب و لرز، دردقفسه سینه و سرفههای بسیار مدوام و طولانی بهتر است هرچه سریعتر به پزشک مراجعه کنید.